Az aranypinty
Az aranypinty
dráma
Az aranypinty
  • (The Goldfinch)

  • Rendező: John Crowley
  • Főszereplők: Nicole Kidman, Ansel Elgort, Finn Wolfhard, Sarah Paulson, Luke Wilson, Jeffrey Wright, Willa Fitzgerald, Oakes Fegley
  • Időtartam: 2 óra 29 perc
  • Korhatár: 16 - Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 2019.09.19.

 

Röviden a filmről

Pokolgép dönti romba New York híres múzeumát, a látogatók nagy része életét veszti. Egy helyi kiskamasznak sikerül életben maradni az omladék alatt, anyja azonban az áldozatok közt szerepel. A nagy felfordulásban a fiúhoz kerül egy többszáz éves németalföldi alkotás, melyet féltve őriz és mindig magánál tart. Az aranypintyet ábrázoló remekmű nagy hatással van a fiú bonyodalmakkal teli életére, szinte terelgeti őt jó és rossz tettei egyre mélyebb medrében. Kénytelen megtapasztalni, milyen az élet egy alkoholista apa mellett, majd tehetős gyámszülők segítik őt. Minden jószándék ellenére régiségek másolásával sikerül magára vonnia egy feketéző bűnszövetkezet haragját, és megkezdődik a nagy hajsza. Féltve őrzött kincsére azonban mindennél jobban vigyáz.
A film Donna Tartt bestsellerlista-vezető regényét dolgozza fel. Lebilincselő történet Nicole Kidman és Ansel Elgort főszereplésével.

 

Előzetes

Az aranypinty

 

Jegyrendelés

Ha szeretnél mozijegyet rendelni, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

Csütörtök
október 10.
Péntek
október 11.
Szombat
október 12.
Vasárnap
október 13.

Műsoron


A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.