Downton Abbey
Downton Abbey
dráma
hamarosan
Downton Abbey
  • (Downton Abbey)

  • Rendező: Michael Engler
  • Főszereplők: Maggie Smith, Matthew Goode, Imelda Staunton, Elizabeth McGovern, Michelle Dockery, Hugh Bonneville, Jim Carter
  • Időtartam: 2 óra 2 perc
  • Korhatár: 12 - Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 2019.09.12.

 

Röviden a filmről

Crawley-ék és szolgálóik életük legfontosabb pillanatára készülnek fel. Az angliai király és királynő látogatása felkorbácsolja a kedélyeket. Az eredeti sorozat készítője, Julian Fellowes rendezésében az eredeti színészek főszereplésével jön a Downton Abbey mozifilm.
V. György királyra és Mária királynőre pazar fogadtatás vár Downton Abbey-ben, a birtok teljes felügyeletét ellátó Mary élete legnagyobb kihívása előtt áll. Mary arra kéri a nyugdíjba vonult Carsont, hogy utoljára térjen vissza a házba, hogy felügyelje a ház történetének legjelentősebb eseményét, de nem minden megy a tervek szerint.
A király és a királynő egy olyan vendéget is magával hoz, aki a Crawley-k és a Downton jövője szempontjából is sorsdöntő jelentőséggel bír. Miközben Tom Branson egykori ír republikánus politikai nézetei kihívás elé kerülnek, Daisy lázadást szít a konyhában.
A nővérek igyekeznek mindent megtenni a látogatás sikere érdekében, de amikor a király Edith férjének, Bertie-nek egy visszautasíthatatlan ajánlattal áll elő, a konfliktus elkerülhetetlenné válik. Miután pedig Violet néhány meglepő titokra bukkan, Mary fontos döntések meghozatalára kényszerül, melyek nem csak az ő, de egész Downton sorsát meghatározzák.

 

Előzetes

Downton Abbey

 

Jegyrendelés

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.

Műsoron


A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.