Boszorkányok
Családi, horror, kaland, misztikus, vígjáték, fantasztikus

The Witches
2020

Szereplők Anne Hathaway, Stanley Tucci, Octavia Spencer, Chris Rock, Codie-Lei Eastick, Charles Edwards, Morgana Robinson
Rendező Robert Zemeckis
Premier 2020. november 5.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 44 perc

Egy sötét humorú, szívmelengető történet egy fiatalon megárvult fiúról (Jahzir Kadeem Bruno), aki 1967 őszén szerető nagyanyjához (Octavia Spencer) költözik a világtól távol első alabamai kisvárosba, Demopolisba. A fiú ekkor még nem is sejti, hogy hamarosan rémtörténetekbe illő események részesévé lesz.
A fiú és nagyanyja épp akkor érkeznek egy elegáns, északi tengerparti üdülőhelyre, amikor a világ leghatalmasabb boszorkája (Anne Hathaway) összehívja a hozzá hasonló boszorkányokat a földgolyó minden tájáról, hogy végre megvalósítsa ambiciózus ördögi tervét, melyhez foghatót még senki nem vitt végbe.
A Roald Dahl 1983-as azonos című klasszikusán alapuló Boszorkányok egy rémisztő, humoros és fantáziadús történet egy hét éves fiúról, akinek a sorsát végérvényesen meghatározzák a csábító boszorkányok, akiknek elbűvölő maszkjuk alatt valójában ördögi teremtmények rejlenek. De vajon képes lesz-e felnőni a feladathoz, és megakadályozni a tervet, mely nem csak rá, de a világ összes gyermekére nézve fenyegetést jelent, mielőtt még túl késő lenne?
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis (Vissza a jövőbe, Forrest Gump) ismét egy magával ragadó történetet álmodott a mozivászonra olyan világsztárok közreműködésével, mint Anne Hathaway, Stanley Tucci, Octavia Spencer és Chris Rock.
A Warner Bros. égisze alatt készült Boszorkányok 2020. őszén az Intercom forgalmazásában látható a magyarországi mozikban. (hp)

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.